Рецепт Сиченики фото

Сиченики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Риба та морепродукти , Картопля
Дієтичне харчування
На обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

До вашої уваги - цікавий класичний рецепт січеників, відомого страви української кухні! Від особиста альтернатива приївся котлет, так що всі любителі м'ясних закусок спробувати зобов'язані!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування січеників аж ніяк не можна назвати дієтичним, це вже специфіка кухні і страви, - так що, якщо не любите жирного, можливо, соковитий і насичений смак січеників і не зачепить вашу душу так само сильно, як багатьох любителів цієї закуски. Але спробувати варто, правда?

Отже, сиченики в домашніх умовах готуються так:

1. На сковороді обсмажуємо сало так, щоб воно трохи розтопилося. Для цього краще нарізати його маленькими шматочками і обсмажувати, постійно помішуючи, щоб воно не пригоріло.

2. Лук моєму, чистим, меленько шинкуем, - і обсмажуємо разом з салом до готовності.

3. Коли цибуля набуде золотистого відтінку, - вбиваємо в цю ж сковороду чотири яйця, перемішуємо, і трохи подсаливаем.

4. Коли така яєчня буде готова - знімаємо з вогню сковороду, і чекаємо її повного остигання.

5. Займемося тим часом м'ясом. Його, згідно з давньою рецептурою, обов'язково потрібно дрібно нарізати (або"сікти" ) саме вручну, гострим ножем, але якщо часу немає, - можна скористатися блендером або м'ясорубкою.

6. Остигнула яєчню теж треба"посікти" ножем, і змішати з отриманим м'ясним фаршем. Ретельно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.

7. Оставшеесе одне сире яйце трохи збиваємо виделкою, з фаршу формуємо котлетки, обмакиваем кожну по черзі в сире яйце і панірувальні сухарі, - і обсмажуємо на сковороді з двох сторін!

Смачного, сподіваюся, цей незвичайний і простий рецепт січеників по-українськи вам сподобається!


  • Яловичина - 500 грам
  • Яйця - 5 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Сало - 100 грам
  • Сухарі паніровочні - 0.5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Цей рецепт приготування січеників аж ніяк не можна назвати дієтичним, це вже специфіка кухні і страви, - так що, якщо не любите жирного, можливо, соковитий і насичений смак січеників і не зачепить вашу душу так само сильно, як багатьох любителів цієї закуски. Але спробувати варто, правда?

Отже, сиченики в домашніх умовах готуються так:

1. На сковороді обсмажуємо сало так, щоб воно трохи розтопилося. Для цього краще нарізати його маленькими шматочками і обсмажувати, постійно помішуючи, щоб воно не пригоріло.

2. Лук моєму, чистим, меленько шинкуем, - і обсмажуємо разом з салом до готовності.

3. Коли цибуля набуде золотистого відтінку, - вбиваємо в цю ж сковороду чотири яйця, перемішуємо, і трохи подсаливаем.

4. Коли така яєчня буде готова - знімаємо з вогню сковороду, і чекаємо її повного остигання.

5. Займемося тим часом м'ясом. Його, згідно з давньою рецептурою, обов'язково потрібно дрібно нарізати (або"сікти" ) саме вручну, гострим ножем, але якщо часу немає, - можна скористатися блендером або м'ясорубкою.

6. Остигнула яєчню теж треба"посікти" ножем, і змішати з отриманим м'ясним фаршем. Ретельно перемішуємо, солимо і перчимо до смаку.

7. Оставшеесе одне сире яйце трохи збиваємо виделкою, з фаршу формуємо котлетки, обмакиваем кожну по черзі в сире яйце і панірувальні сухарі, - і обсмажуємо на сковороді з двох сторін!

Смачного, сподіваюся, цей незвичайний і простий рецепт січеників по-українськи вам сподобається!

Схожі рецепти