Шурпа з конини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас є конина, чому б не приготувати з неї смачну шурпу? Завдяки достатку овочевих інгредієнтів суп виходить дуже ситним і наваристим. Спробуйте, голодним не залишиться ніхто!
Перед вами - простий рецепт приготування шурпи з конини. У рецепті відсутня болгарський перець, якщо він у вас є, сміливо додавайте разом з овочами, так буде ще смачніше (у мене не було). Готову шурпу перед подачею слід настояти під кришкою 10-15 хвилин. Гарного дня!
- Конні - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 100 грам
- Морква - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Заливаємо м'ясо холодною водою, доводимо до кипіння, знімаючи піну. Потім кладемо цибулину і лавровий лист. Варимо бульйон 40 хвилин.
Готове м'ясо витягаємо з бульйону, нарізаємо шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі.
Додаємо нарізані цибулю і моркву, а також томатну пасту. Тушкуємо до готовності овочів.
Додаємо нарізані цибулю і моркву, а також томатну пасту. Тушкуємо до готовності овочів.
Перекладаємо м'ясо з овочами в каструлю і заливаємо бульйоном, доводимо до кипіння.
Додаємо сіль, перець і прянощі. Перемішуємо, варимо на повільному вогні ще 15 хвилин.
Готову шурпу присипаємо зеленню і подаємо на стіл. Смачного!