Шурпа з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Şurpa - це суп з овочів і вареної баранини, прекрасно доповнюють один одного! Хочу вас попередити, що шурпа з баранини вимагає часу і праці! Але блюдо того варто!
Шурпа з баранини виходить світлою і апетитною! Я готую її до приходу гостей, на свята. Прикрашаю свіжою зеленню. Все дуже задоволені! думаю, і вашим близьким шурпа сподобається!
- Баранина - 500-1000 грам (краще взяти шматочок на кістки. )
- Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
- Помідор - 1 штука (середньої величини.)
- Морква - 1 штука (середньої величини.)
- Зелений перець - 1 штука
- Картопля - 2 штуки(2 великі картоплини. Або 4 середні. )
- Сіль - За смаком
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки

Промийте баранину і наріжте невеликими шматочками. Залийте простою водою. Як тільки вода почне закипати - злийте її.

Залийте баранину кип'яченою водою. Поставте на середній вогонь.

Обов'язково чистите бульйон. Ситом або ложкою.

Баранина вариться близько двох годин. За цей час приготуйте овочі.

Наріжте цибулю півкільцями, помідори - тонкими скибочками, перець і моркву - соломкою, картопля - маленькими шматочками.

Коли баранина буде вже майже готова, всипте в бульйон цибулю і додайте спецій.

Наступні на черзі - помідори. Додайте їх в бульйон і перемішайте.

Після сміливо додавайте овочі, що залишилися. І поварите шурпу ще 20 хвилин.

Шурпа з баранини готова!