Рецепт Шурпа з баранини фото

Шурпа з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Баранина
Дієтичне харчування
На обід , На святковий стіл
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Şurpa - це суп з овочів і вареної баранини, прекрасно доповнюють один одного! Хочу вас попередити, що шурпа з баранини вимагає часу і праці! Але блюдо того варто!

Опис приготування:

Шурпа з баранини виходить світлою і апетитною! Я готую її до приходу гостей, на свята. Прикрашаю свіжою зеленню. Все дуже задоволені! думаю, і вашим близьким шурпа сподобається!

  • Баранина - 500-1000 грам (краще взяти шматочок на кістки. )
  • Цибуля - 1 штука (велика цибулина.)
  • Помідор - 1 штука (середньої величини.)
  • Морква - 1 штука (середньої величини.)
  • Зелений перець - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки(2 великі картоплини. Або 4 середні. )
  • Сіль - За смаком
  • Перець - 0, 5 чайних ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
шурпа з баранини - фото крок 1
Промийте баранину і наріжте невеликими шматочками. Залийте простою водою. Як тільки вода почне закипати - злийте її.
шурпа з баранини - фото крок 2
Залийте баранину кип'яченою водою. Поставте на середній вогонь.
шурпа з баранини - фото крок 3
Обов'язково чистите бульйон. Ситом або ложкою.
шурпа з баранини - фото крок 4
Баранина вариться близько двох годин. За цей час приготуйте овочі.
шурпа з баранини - фото крок 5
Наріжте цибулю півкільцями, помідори - тонкими скибочками, перець і моркву - соломкою, картопля - маленькими шматочками.
шурпа з баранини - фото крок 6
Коли баранина буде вже майже готова, всипте в бульйон цибулю і додайте спецій.
шурпа з баранини - фото крок 7
Наступні на черзі - помідори. Додайте їх в бульйон і перемішайте.
шурпа з баранини - фото крок 8
Після сміливо додавайте овочі, що залишилися. І поварите шурпу ще 20 хвилин.
шурпа з баранини - фото крок 9
Шурпа з баранини готова!

Схожі рецепти