Рецепт Shtips фото

Shtips
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Супи, Бульйони

Якщо ви любите перші страви, обов'язково раджу спробувати щіпсі. Цей густий бульйон з ароматним гострим маслом стане відмінним варіантом обіду. Чи не боїтеся експериментів? Тоді запам'ятовуйте рецепт!

Основою щіпсі буде бульйон. Його можна зварити заздалегідь, на основі м'яса, курки або овочів. Особливість цієї страви в гострому олії, яким доповнюють щіпсі перед подачею. Але якщо ви не любите гостре, сміливо замініть чилі перець солодкою паприкою.

  • Бульйон - 1.5 L
  • Борошно - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком(koriandr, часник, чилі)
  • Сіль - За смаком
Shtips - фото крок 1
Складові, які ми будемо використовувати.
Shtips - фото крок 2
На суху сковороду викладіть борошно і відправте на середній вогонь. Обсмажте, постійно помішуючи, до рум'яного кольору.
Shtips - фото крок 3
Окремо обсмажте подрібнену цибулю.
Shtips - фото крок 4
Готове борошно зніміть з вогню.
Shtips - фото крок 5
І невеликими порціями введіть в бульйон, постійно помішуючи.
Shtips - фото крок 6
Додайте сіль і спеції.
Shtips - фото крок 7
І смажену цибулю. provara 3-4 хвилини на середньому вогні.
Shtips - фото крок 8
Паралельно з'єднайте олію з гострим червоним перцем і прогрійте.
Shtips - фото крок 9
Бульйон зніміть з вогню і збийте блендером.
Shtips - фото крок 10
Готовий щіпсі подавайте до столу гарячим, доповнивши гострим маслом.
Shtips - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти