Shtips
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.
Якщо ви любите перші страви, обов'язково раджу спробувати щіпсі. Цей густий бульйон з ароматним гострим маслом стане відмінним варіантом обіду. Чи не боїтеся експериментів? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Основою щіпсі буде бульйон. Його можна зварити заздалегідь, на основі м'яса, курки або овочів. Особливість цієї страви в гострому олії, яким доповнюють щіпсі перед подачею. Але якщо ви не любите гостре, сміливо замініть чилі перець солодкою паприкою.
- Бульйон - 1.5 L
- Борошно - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком(koriandr, часник, чилі)
- Сіль - За смаком
Складові, які ми будемо використовувати.
На суху сковороду викладіть борошно і відправте на середній вогонь. Обсмажте, постійно помішуючи, до рум'яного кольору.
Окремо обсмажте подрібнену цибулю.
Готове борошно зніміть з вогню.
І невеликими порціями введіть в бульйон, постійно помішуючи.
Додайте сіль і спеції.
І смажену цибулю. provara 3-4 хвилини на середньому вогні.
Паралельно з'єднайте олію з гострим червоним перцем і прогрійте.
Бульйон зніміть з вогню і збийте блендером.
Готовий щіпсі подавайте до столу гарячим, доповнивши гострим маслом.
Смачного!