Рецепт Shtips фото

Shtips
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Бульйони
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 25 хв.

Якщо ви любите перші страви, обов'язково раджу спробувати щіпсі. Цей густий бульйон з ароматним гострим маслом стане відмінним варіантом обіду. Чи не боїтеся експериментів? Тоді запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Основою щіпсі буде бульйон. Його можна зварити заздалегідь, на основі м'яса, курки або овочів. Особливість цієї страви в гострому олії, яким доповнюють щіпсі перед подачею. Але якщо ви не любите гостре, сміливо замініть чилі перець солодкою паприкою.

  • Бульйон - 1.5 L
  • Борошно - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком(koriandr, часник, чилі)
  • Сіль - За смаком
Shtips - фото крок 1
Складові, які ми будемо використовувати.
Shtips - фото крок 2
На суху сковороду викладіть борошно і відправте на середній вогонь. Обсмажте, постійно помішуючи, до рум'яного кольору.
Shtips - фото крок 3
Окремо обсмажте подрібнену цибулю.
Shtips - фото крок 4
Готове борошно зніміть з вогню.
Shtips - фото крок 5
І невеликими порціями введіть в бульйон, постійно помішуючи.
Shtips - фото крок 6
Додайте сіль і спеції.
Shtips - фото крок 7
І смажену цибулю. provara 3-4 хвилини на середньому вогні.
Shtips - фото крок 8
Паралельно з'єднайте олію з гострим червоним перцем і прогрійте.
Shtips - фото крок 9
Бульйон зніміть з вогню і збийте блендером.
Shtips - фото крок 10
Готовий щіпсі подавайте до столу гарячим, доповнивши гострим маслом.
Shtips - фото крок 11
Смачного!

Схожі рецепти