Shtips
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите перші страви, обов'язково раджу спробувати щіпсі. Цей густий бульйон з ароматним гострим маслом стане відмінним варіантом обіду. Чи не боїтеся експериментів? Тоді запам'ятовуйте рецепт!
Основою щіпсі буде бульйон. Його можна зварити заздалегідь, на основі м'яса, курки або овочів. Особливість цієї страви в гострому олії, яким доповнюють щіпсі перед подачею. Але якщо ви не любите гостре, сміливо замініть чилі перець солодкою паприкою.
- Бульйон - 1.5 L
- Борошно - 100 грам
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Спеції - За смаком(koriandr, часник, чилі)
- Сіль - За смаком

Складові, які ми будемо використовувати.

На суху сковороду викладіть борошно і відправте на середній вогонь. Обсмажте, постійно помішуючи, до рум'яного кольору.

Окремо обсмажте подрібнену цибулю.

Готове борошно зніміть з вогню.

І невеликими порціями введіть в бульйон, постійно помішуючи.

Додайте сіль і спеції.

І смажену цибулю. provara 3-4 хвилини на середньому вогні.

Паралельно з'єднайте олію з гострим червоним перцем і прогрійте.

Бульйон зніміть з вогню і збийте блендером.

Готовий щіпсі подавайте до столу гарячим, доповнивши гострим маслом.

Смачного!