Рецепт Шпик копчений фото

Шпик копчений
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Страви копчені
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Хочу запропонувати вам простий рецепт приготування шпику копченого. Відмінна закуска з овочами на будь-який стіл!

Опис приготування:

Для приготування шпику копчений нам знадобиться звичайна сковорідка, сітка (на той випадок, якщо немає мангала) і трохи тирси. Я беру вільхові. Такий спосіб нагадує холодне копчення. Сало заздалегідь засолюють або беремо готове солоне сало.

  • Сало - 500 грам
шпик копчений - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
шпик копчений - фото крок 2
Сковорода потрібна або спеціальна Вок, або дуже глибока. Беремо фольгу, насипаємо в неї тирсу, зверху закриваємо фольгою з дірочками. Ставимо в центр сковорідки.
шпик копчений - фото крок 3
Встановлюємо грати і викладаємо сало. Ставимо сильне нагрівання на 5-7 хвилин. Як тирсу починають тріскатися - відключаємо вогонь.
шпик копчений - фото крок 4
Під закритою кришкою тримаємо ще годину або два. Потім даємо салу охолонути. І ріжемо готовий шпик копчений тоненько.
Смачного!

Схожі рецепти