Рецепт Шоколадно-вершковий крем фото

Шоколадно-вершковий крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Вершкове масло
Страви без випічки
На швидку руку
Солодке , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Шоколадно-вершковий крем за цим рецептом готується з трьох основних інгредієнтів: вершкове масло, какао-порошок і цукрова пудра. Він добре тримає форму, підходить для прикраси тістечок і тортів.

Опис приготування:

Шоколадний крем з вершкового масла, цукрової пудри і какао-порошку виходить стабільним, т. Це. Добре тримає форму. Тому його можна використовувати не тільки для наповнення торта і тістечок, але і для їх прикраси і вирівнювання під глазур або мастику. Як приготувати шоколадно-вершковий крем з какао-порошком, дивіться в покроковому рецепті.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Какао-порошок - 30 грам (підщеплений)
  • Молоко - 3 Ст. Ложки (або вершки)
шоколадно-вершковий крем - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Вершкове масло дістаньте за 15 хвилин з холодильника, щоб воно розм'якшилися при кімнатній температурі. Цукрову пудру з'єднайте з ваніліном і сіллю.
шоколадно-вершковий крем - фото крок 2
В окремій мисці з'єднайте цукрову пудру і какао-порошок, перемішайте віночком. Розм'якшене вершкове масло збийте міксером. Додайте суху суміш цукрової пудри і какао, збийте. Влейте молоко (або вершки) по 1 ст. Л., збийте.
шоколадно-вершковий крем - фото крок 3
Шоколадно-вершковий крем готовий! Їм можна прикрашати або наповнювати тістечка і торти.

Схожі рецепти