Рецепт Шоколадний пай фото

Шоколадний пай
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Вершки , Шоколад
ПП рецепти
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Поспішаю поділитися з вами ідеальним, на мій погляд, рецептом десерту. Пропоную Вашій увазі шоколадний пай без випічки. Тортик з насиченим смаком, дуже апетитний і простий у приготуванні.

Опис приготування:

Для справжніх любителів шоколаду цей десерт буде справжньою знахідкою. До того ж, на весь процес у вас піде все-то близько півгодини. Головне потім запастися терпінням, поки пиріг буде застигати в холодильнику

В даному випадку в рецепті немає цукру, але якщо у вас дуже гіркий шоколад, можна додати пару ложок.

  • Печиво - 200 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Шоколад - 300 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Какао - 1 Чайна ложка
шоколадний пай - фото крок 1
1. Печиво подрібніть в блендері до стану крихти, додайте 150 грам розтопленого вершкового масла і перемішайте.
шоколадний пай - фото крок 2
2. Викладіть у форму з роз'ємними бортами і утрамбуйте рівний корж. Приберіть форму в морозилку на 15-20 хвилин.
шоколадний пай - фото крок 3
3. Поки застигає корж можна зайнятися начинкою. Вершки і шоколад розтопіть на водяній бані.
шоколадний пай - фото крок 4
4. Додайте вершкове масло і перемішайте.
шоколадний пай - фото крок 5
5. Трохи остудіть шоколад і вилийте на корж. Розрівняйте і приберіть в холодильник до повного застигання (найкраще на ніч).
шоколадний пай - фото крок 6
6. Перед подачею посипте шоколадний пай натуральним какао. Смачного!

Схожі рецепти