Рецепт Шоколадний крем з вишнею фото

Шоколадний крем з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Шоколад , Вишня
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Заготовки , Десерти , Крем
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий шоколадний крем з вишнею готують для бісквітних тортів, але ще частіше самі коржі шоколадні, а прошарок - з масляного крему і ягід вишні. Поєднання солодощі і кислинки в кремі чудове!

Опис приготування:

Такий шоколадний крем з вишнею можна використовувати як начинку для тістечок, глазур для торта або просто крем для торта. Все залежить від того, який густоти ви будете його готувати. Наприклад, якщо залити тільки що приготованим кремом торт і відправити його в холод, вийде чудова глазур. Якщо дати йому застигнути, то таким кремом можна, наприклад, наповнити еклери, а можна просто використовувати його як крем для промазування коржів (краще - бісквітних).

  • Шоколад - 200 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Варення з вишні - 150 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
шоколадний крем з вишнею - фото крок 1
1. Цей крем можна приготувати для будь-якого бісквітного торта. Свіжа вишня ідеально поєднується з шоколадними коржами, а в даному рецепті вона входить до складу крему у вигляді сиропу варення. При бажанні можна залишити цілі ягоди, а ще краще прошарок в торті зробити з крему і свіжої вишні.
шоколадний крем з вишнею - фото крок 2
2. Отже, нам потрібно розтопити шоколад і додати до нього вершкове масло і згущене молоко. Масло слід додавати, поки шоколад ще гарячий, щоб воно повністю розтануло.
шоколадний крем з вишнею - фото крок 3
3. Вишневе варення пропустіть через сито, ягоди залиште, а сироп додайте в наш крем.
шоколадний крем з вишнею - фото крок 4
4. Тепер отриману масу потрібно як слід збити міксером на повній потужності.
шоколадний крем з вишнею - фото крок 5
5. Крем вийде рідким, тому відправте його в холодильник, щоб він трохи застиг. Після цього таким кремом можна начиняти тістечка, промащувати торт. Якщо ви хочете покрити торт шоколадною глазур'ю, то зробіть це одразу після приготування даного крему. Залив торт, тільки тоді відправляйте його в холод для застигання.

Схожі рецепти