Рецепт Shnitsely більш African фото

Shnitsely більш African
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня
М'ясо , Яловичина , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 30 хв.

Екзотичний варіант приготування шніцеля - більше African - до ваших послуг. Він готується з рубленого м'яса з рисом, яйцем, овочами, зеленню та спеціями. Виходить відмінне блюдо на обід або вечерю.

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування шніцеля по-африканськи. Він готується з рубленого яловичого м'яса, з'єднаного з обсмаженою цибулею, часником, яйцями, зеленню, томатною пастою, відвареним рисом і спеціями. Готові шніцелі подаються до столу зі сметаною і легкої овочевий закускою. Хай щастить!

  • Яловичина - 500 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Мал - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Олія - За смаком (рослинне і вершкове топлене)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Shnitsely більш African - фото крок 1
Яловичину нарізаємо маленькими шматочками.
Shnitsely більш African - фото крок 2
Відварюємо до напівготовності рис.
Shnitsely більш African - фото крок 3
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до прозорості на олії.
Shnitsely більш African - фото крок 4
Подрібнюємо часник.
Shnitsely більш African - фото крок 5
З'єднайте разом: м'ясо, Мал, цибуля, часник, яйця, подрібнену зелень, спеції і томатну пасту. Ретельно все перемішайте.
Shnitsely більш African - фото крок 6
Сформуйте шніцелі, обваляйте їх у борошні й обсмажте на суміші з рослинного і вершкового масла. Обсмажувати до рум'яної скоринки з двох сторін!
Shnitsely більш African - фото крок 7
Подавайте зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти