Shnitsely більш African
(покроковий рецепт з фото)
Екзотичний варіант приготування шніцеля - більше African - до ваших послуг. Він готується з рубленого м'яса з рисом, яйцем, овочами, зеленню та спеціями. Виходить відмінне блюдо на обід або вечерю.
Перед вами - класичний рецепт приготування шніцеля по-африканськи. Він готується з рубленого яловичого м'яса, з'єднаного з обсмаженою цибулею, часником, яйцями, зеленню, томатною пастою, відвареним рисом і спеціями. Готові шніцелі подаються до столу зі сметаною і легкої овочевий закускою. Хай щастить!
- Яловичина - 500 грам
- Яйця - 2 штуки
- Мал - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Борошно - За смаком
- Зелень - За смаком
- Олія - За смаком (рослинне і вершкове топлене)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Яловичину нарізаємо маленькими шматочками.
Відварюємо до напівготовності рис.
Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до прозорості на олії.
Подрібнюємо часник.
З'єднайте разом: м'ясо, Мал, цибуля, часник, яйця, подрібнену зелень, спеції і томатну пасту. Ретельно все перемішайте.
Сформуйте шніцелі, обваляйте їх у борошні й обсмажте на суміші з рослинного і вершкового масла. Обсмажувати до рум'яної скоринки з двох сторін!
Подавайте зі сметаною. Смачного!