Рецепт Shnitsely міністрів фото

Shnitsely міністрів
(покроковий рецепт з фото)

Чеська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Шніцель

Шніцель по-міністерськи прийшов до нас з радянських часів, коли в ресторані подавали саме такий шніцель і він був межею мрій простих смертних. Його відмінність від звичайного шніцеля - в паніровці.

Отже, готуємо шніцель для своїх "міністрів" - другої половини, сина, тата, гостей…

Як приготувати шніцель по-міністерськи?

1. Філе курки розріжте навпіл, промийте і відбийте молоточком, надайте форму овалу. Обов'язково треба вирізати білу центральну жилку.

2. Яйце збийте вилочкою або віночком в широкій мисці, додайте сіль і перець. Якщо бажаєте, можете сюди ж додати улюблені спеції для курки.

3. У черствих скибочок батона зріжте скориночки, сам батон наріжте соломкою.

4. Відбите філе курки умочіть у збите яйце зі спеціями, потім обваляйте в паніровці з батона.

5. У сковороді розігрійте масло на середньому вогні, обсмажте шніцель з двох боків до золотистої скоринки. Можна шніцель довести до готовності в сковороді, закривши кришкою, а можна прогріти в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 4-5 хвилин.

Гарнір до шніцелю по-міністерськи подавайте відповідний. Свіжі овочі, зелений горошок, обсмажений по-селянськи картопля. Змастіть шніцель вершковим маслом і збризніть лимонним соком.

Shnitsely міністрів готовий!

Смачного!

  • Куряча грудка - 1 штука (дві частини)
  • Baton čerstvyj - 4 скибочки
  • Яйце - 1 штука
  • Вершкове масло - 20-30 грам
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
Отже, готуємо шніцель для своїх "міністрів" - другої половини, сина, тата, гостей…

Як приготувати шніцель по-міністерськи?

1. Філе курки розріжте навпіл, промийте і відбийте молоточком, надайте форму овалу. Обов'язково треба вирізати білу центральну жилку.

2. Яйце збийте вилочкою або віночком в широкій мисці, додайте сіль і перець. Якщо бажаєте, можете сюди ж додати улюблені спеції для курки.

3. У черствих скибочок батона зріжте скориночки, сам батон наріжте соломкою.

4. Відбите філе курки умочіть у збите яйце зі спеціями, потім обваляйте в паніровці з батона.

5. У сковороді розігрійте масло на середньому вогні, обсмажте шніцель з двох боків до золотистої скоринки. Можна шніцель довести до готовності в сковороді, закривши кришкою, а можна прогріти в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 4-5 хвилин.

Гарнір до шніцелю по-міністерськи подавайте відповідний. Свіжі овочі, зелений горошок, обсмажений по-селянськи картопля. Змастіть шніцель вершковим маслом і збризніть лимонним соком.

Shnitsely міністрів готовий!

Смачного!