Шаурма з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Завжди дуже любив шаурму. Мені сподобався рецепт приготування шаурми з крабовими паличками. Крабові палички відмінно відтіняють смак м'яса.
Приготувати шаурму на одну людину можна протягом години або навіть за 30 хвилин. Головне - попередньо розморозити крабові палички і обсмажити м'ясо. У начинку можна додавати і інші інгредієнти - викладений рецепт приготування шаурми з крабовими паличками є одним з найпростіших.
- Вірменський лаваш - 1 штука
- М'ясо - 200 грам (бажано куряче, воно найкраще поєднується з крабовими паличками)
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Капуста - 100 грам
- Корейська морква - 50 грам
- Крабові палички - 3-4 штук
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Обмиваємо м'ясо в холодній воді і нарізаємо на дрібні шматочки. Тепер його потрібно обсмажити в олії. Додаємо спеції за смаком, обов'язково солимо.
Дрібно шаткуємо капусту.
Нарізаємо огірок кубиками.
Нарізаємо помідор кубиками. Намагаємося не тиснути, щоб сік не витік.
За цей час м'ясо вже має бути готове. Настав час додати начинку в лаваш. Насипаємо все приготоване в лаваш. Не забуваємо про крабові палички. Бажано розморозити їх і загорнути в середину начинки.
Тепер залишилося лише загорнути лаваш. Шаурма готова, можна подавати до столу.