Рецепт Селера з морквою по-корейськи фото

Селера з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Морква, Селера, Корінь селери
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю
Салати, Гостре

Багато хто любить морквину по-корейськи, з додаванням різних прянощів. Пропоную спробувати селера з морквою, приготований таким же способом. Поєднання вдале і блюдо корисне.

Кореневої селера і моркву добре доповнюють один одного. В даному випадку пропорції рівні, але можна змінити кількість інгредієнтів, додаючи більше моркви або селери. Кількість гострого перцю корегуйте на свій смак.

  • Селера кореневої - 500 грам
  • Морква - 500 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Олія соняшникова - 70 мілілітрів
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
  • Суміш прянощів - 2 Ст. Ложки (для моркви по-корейськи)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 щіпки
селера з морквою по-корейськи - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 2
У каструлю наливаємо масло і оцет.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 3
Додаємо суміш прянощів і рубаний часник. З складі пряної суміші: koriandr, сушений часник, паприка, чорний перець, червоний гострий перець і лавровий лист. Все підігріваємо. Суміш повинна бути теплою, а не гарячою.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 4
На спеціальній шатківниці трьом корінь селери і моркву.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 5
Додаємо сіль і цукор. Перемішуємо трохи притискаючи.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 6
Висипаємо селера з морквою в теплий маринад, перемішуємо, потім утрамбовуємо і залишаємо маринуватися 1-2 годину, в залежності від того наскільки крупно натерті овочі.
селера з морквою по-корейськи - фото крок 7
Селера з морквою по-корейськи готовий. По бажанню, можна додати чорний кмин або кунжут. Смачного!

Схожі рецепти