Рецепт Щавель тушкований фото

Щавель тушкований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся рецептом приготування щавлю тушкованого. Взагалі чомусь багато хто думає, що з щавлю можна тільки щі варити, але немає: з солодкими томатами вийде чудовий гарнір! Смачно і легко готувати!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт щавлю тушкованого. Впевнена: він вам сподобається так само сильно, як і мені! смачне, ніжне і ситне блюдо… цей гарнір відрізняється низькою калорійністю і високою користю. Звичайно, в першу чергу я б його рекомендувала спробувати всім любителям кисленького. Але якщо додати більше солодкої томатної пасти або соку, смак стане солодшим. Спробуйте!

  • Щавель - 300 грам
  • Помідори - 200 грам (дрібні і дуже стиглі)
  • Томатний сік - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
щавель тушкований - фото крок 1
1. Для початку на рослинній олії обсмажити подрібнену цибулю. Треба смажити, поки він не стане прозорим, і тільки потім додамо подрібнений помитий щавель.
щавель тушкований - фото крок 2
2. Додамо сік одного лимона, роздавлений часник і спеції. Перемішаємо і трохи протушкувати, щоб щавель потемнів.
щавель тушкований - фото крок 3
3. Далі додамо помідори, томатний сік, тушкуємо ще приблизно 5 хвилин. Гарнір готовий!

Схожі рецепти