Щавель на зиму без солі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити щавель на зиму без солі. Вдале рішення - овочі та зелень не втрачають ні соку, ні корисних властивостей. Зовсім як свіжі! Спробуйте, взимку зелений борщ зварити!
Цей рецепт приготування щавлю на зиму без солі мені дуже подобається. Овочі не потрібно солити, відварювати і т.Д. Тим більше, що з щавлю зазвичай дуже вимивається сік. Зовсім несмачний стає! А ось так заморозити - ідея хороша. Можна прямо в замороженому вигляді вкинуть в суп і чи гасіння.
- Щавель - 200 грам
- Ревінь - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
1. Кількість і пропорції зелені - на ваш погляд. Шаткуємо все дрібно і укладаємо в пакет без дірок.
2. Розміщуємо пакет на 1 хвилину в мікрохвильовку при потужності в 600 Вт.
3. Дістаємо, охолоджуємо прямо на столі, а потім - в морозилку. От і все!