Щавель на зиму без солі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 20 хв.
Хочу вам розповісти, як зробити щавель на зиму без солі. Вдале рішення - овочі та зелень не втрачають ні соку, ні корисних властивостей. Зовсім як свіжі! Спробуйте, взимку зелений борщ зварити!
Опис приготування:
Цей рецепт приготування щавлю на зиму без солі мені дуже подобається. Овочі не потрібно солити, відварювати і т.Д. Тим більше, що з щавлю зазвичай дуже вимивається сік. Зовсім несмачний стає! А ось так заморозити - ідея хороша. Можна прямо в замороженому вигляді вкинуть в суп і чи гасіння.
- Щавель - 200 грам
- Ревінь - 100 грам
- Шпинат - 100 грам
1. Кількість і пропорції зелені - на ваш погляд. Шаткуємо все дрібно і укладаємо в пакет без дірок.
2. Розміщуємо пакет на 1 хвилину в мікрохвильовку при потужності в 600 Вт.
3. Дістаємо, охолоджуємо прямо на столі, а потім - в морозилку. От і все!