Рецепт Щавель консервований фото

Щавель консервований
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На природу , Літні
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

За допомогою консервованого щавлю ви швидко і просто приготуєте багато страв. Не знаю, як консервувати щавель? Набагато простіше, ніж будь-які інші овочі або зелень! розповідаю, як.

Опис приготування:

Високий вміст кислоти дозволяє закривати щавель без стерилізації та пастеризації банок. Погодьтеся, це набагато полегшує процес домашніх заготовок. Рецепт приготування консервованого щавлю настільки простий, що впорається навіть дитина Утрирую звичайно, але все дійсно гранично просто.

  • Щавель - 0, 5 кілограма
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
щавель консервований - фото крок 1
Найголовніше - це ретельно промити щавель проточною водою.
щавель консервований - фото крок 2
Потім потрібно перебрати його і позбутися від затесавшихся бур'янів.
щавель консервований - фото крок 3
Нарізати довільно - так, як ви любите класти в борщ.
щавель консервований - фото крок 4
Кришки заливаємо окропом і залишаємо на 5-10 хвилин.
щавель консервований - фото крок 5
В добре вимиті банки укладаємо нарізану щавель, утрамбовуємо ложкою і додаємо трохи солі.
щавель консервований - фото крок 6
Заливаємо кип'яченою водою, охолодженої до кімнатної температури, і закочує.
щавель консервований - фото крок 7
Консервований щавель готовий!

Схожі рецепти