Рецепт Самса з гарбузом з листкового тіста фото

Самса з гарбузом з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Тісто, Овочі, Листкове тісто, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Страви з начинкою

Соковита і ситна листкова самса з начинкою з гарбуза і м'яса. Відмінно підійде на полуденок або в якості ситного перекусу. Також добре подати такі пиріжки гостям. Вони оцінять!

Звичайний кунжут можна замінити чорним, хто як любить. Така самса, навіть полежавши в холодильнику ніч, Не розгубившись свої смакові якості. У фарш можна додати трохи спецій або перцю, якщо ви любите гостре.

  • Листкове тісто - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Фарш яловичий - 300 грам
  • М'якоть гарбуза - 400 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Кунжут - 10 грам
самса з гарбузом з листкового тіста - фото крок 1
Для початку очистимо й наріжемо дрібними кубиками гарбуз.
самса з гарбузом з листкового тіста - фото крок 2
Чистить і Мельк narezhem цибулю. У великій мисці змішаємо гарбуз, цибуля і фарш. Ретельно перемішуємо руками. Додаємо сіль, ще раз перемішати.
самса з гарбузом з листкового тіста - фото крок 3
Якщо у вас заморожене листкове тісто, то його попередньо потрібно розморозити. Потім відриваємо від великого шматка тесту невеликі кульки, розгортаємо їх за допомогою качалки. На кожен гурток викладаємо одну столову ложку начинки. Щільно закріплюємо з трьох сторін.
самса з гарбузом з листкового тіста - фото крок 4
Викладаємо самсу на деко, попередньо застелений папером для випічки. Укладати самсу слід швами вниз. У невеликій люба взобьyoм яйце, за допомогою пензликом змажемо їм самсу. Зверху можна посипати кунжутом.
самса з гарбузом з листкового тіста - фото крок 5
Випікаємо самсу з гарбузом з листкового тіста в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин. Після чого даємо їй трохи охолонути. Можна подавати до столу!

Схожі рецепти