Сало в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати сало в рукаві в духовці дуже простий і не вимагає багато часу і сил на приготування, але в той же час виходить дуже смачне і ситне блюдо, яке варто спробувати!
Сало за цим рецептом готується дуже просто і швидко. Використовувати можна як саме сало, так і подчеревок, або ж сало з невеликою прорізом м'яса, як у мене. Таке сало ми їмо і гарячим, тільки з духовки, і холодним. З літніми овочами і гірчицею - те що потрібно! обов'язково приготуйте!
- Сало - 500 грам (свіже)
- Часник - 3-5 зубчиків
- Гвоздика - 3-4 штук
- Перець горошком - 5-6 штук
- Лаврове листя - 1-2 штук
- Суміш спецій - 1 Чайна ложка (для м'яса)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Часник порізати на довгасті шматочки. У салі по всьому шматку зробіть надрізи і вставте в них шматочки часнику, перець горошком і гвоздику.
Потім натріть сало сіллю і спеціями і залиште хвилин на 30 при кімнатній температурі.
Перекладіть сало в рукав для запікання, зав'яжіть з обох кінців і відправте в духовку на 30-40 хвилин.
Сало в духовці готове. Його можна подавати відразу, а можна відправити в холодильник на пару годин і подавати в якості закуски або класти на бутерброд.
Смачного!