Салат зі свинини і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний салат, який підійде для повсякденного вечері або для святкового столу. Салат досить простий у приготуванні, без вишукувань, але в той же час запам'ятовується, вам точно сподобається!
Для любителів м'ясних страв рекомендую неодмінно приготувати салат зі свинини і моркви. Його можна подати самостійно або як доповнення до основних страв. Ситний, соковитий і смачний - з розряду сімейних домашніх рецептів.
- Свинина - 250 грам (м'якоть)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Вода - 50 мілілітрів (окріп)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Свинину відваріть заздалегідь в підсоленій воді і остудіть.
Наріжте відварну свинину невеликими кубиками.
Цибуля наріжте тонкими півкільцями і помістіть в глибоку піалу. Додайте оцет, цукор і окріп. Після того як вода охолоне злийте її і злегка відіжміть лук руками.
Моркву натріть на крупній тертці і обсмажте, періодично помішуючи до м'якості.
У глибокій мисці з'єднайте морква, м'ясо і віджатий цибулю.
Додайте майонез, сіль і перець за смаком.
Перемішайте. Салат зі свинини і моркви готовий.
Смачного!