Салат з яловичиною та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 10 хв.
Смачний салат без майонезу. Барвистий і яскравий. Приготуйте на святковий стіл або порадуйте домашніх в будні.
Опис приготування:
Для приготування цього салату нам знадобиться відварна яловичина. Найкраще відварити її напередодні або використовувати ту, на якій ви готували бульйон напередодні. Потім яловичину ріжемо смужками, обсмажуємо. Смужками нарізаємо і інші інгредієнти салату. Змішуємо в мисці, заправляємо маслом і подаємо.
- Яловичина відварна - 500 грам
- Зелена цибуля - 50 грам
- Петрушка - 50 грам
- Волоський горіх - 50 грам
- Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 50 мілілітрів
- Твердий сир - 150 грам
- Болгарський перець - 1 штука
Відварюємо м'ясо. Нарізаємо соломкою.
Перекладаємо м'ясо в сковороду. Додаємо гірчицю і смажимо до легкого рум'янцю.
Повертаємо м'ясо в миску. Додаємо подрібнену зелень петрушки і цибулі.
Додаємо болгарський перець, нарізаний півкільцями.
Додаємо волоський горіх і натертий на тертку твердий сир. Заправляємо салат олією. Додаємо сіль і перець.
Подаємо до столу. Салат смачний і ароматний.