Рецепт Салат з тунцем простий фото

Салат з тунцем простий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Під час планування святкового меню потрібно врахувати, що часу для приготування складних страв буде не так багато. Тому раджу подивитися, як приготувати салат з тунцем, він простий і смачний.

Опис приготування:

Основним інгредієнтом даного салату є консервований тунець, саме він грає головну смакову роль, в той час як огірок і цибулю-порей надають йому додатковий смак. Раджу вам регулювати співвідношення інгредієнтів для заправки, так як кожному необхідно індивідуально визначитися з кількістю гірчиці, оцту і солі. Обов'язково додайте оливкову або іншу рослинну олію в заправку, так вона стане ніжніше і краще зіб'ється міксером.

  • Лук-пориста - 50 грам
  • Тунець консервований - 120 грам (у C / C)
  • Огірок - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Каперсами - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оцет - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Жовток - 1 штука
салат з тунцем простий - фото крок 1
1. Огірок очистіть від шкірки і наріжте тонкими стиками, після чого відправте його в миску. Лук-порей також наріжте тонкою соломкою і змішайте з нарізаним огірком.
салат з тунцем простий - фото крок 2
2. Яйце зваріть і розріжте на чотири частини. Додайте консервований тунець, перемішайте і додайте зелень за смаком: rukkolu, базилік і м'яту. Приготуйте заправку: жовток змішайте з гірчицею, сіллю і оцтом.
салат з тунцем простий - фото крок 3
3. Додайте оливкову олію і добре збийте масу міксером. Заправка повинна біліть і збільшитися в обсязі. Подавайте салат з нарізаним яйцем, кунжутом, каперсами і заправкою. Смачного!

Схожі рецепти