Салат з тунцем простий
(покроковий рецепт з фото)
Під час планування святкового меню потрібно врахувати, що часу для приготування складних страв буде не так багато. Тому раджу подивитися, як приготувати салат з тунцем, він простий і смачний.
Основним інгредієнтом даного салату є консервований тунець, саме він грає головну смакову роль, в той час як огірок і цибулю-порей надають йому додатковий смак. Раджу вам регулювати співвідношення інгредієнтів для заправки, так як кожному необхідно індивідуально визначитися з кількістю гірчиці, оцту і солі. Обов'язково додайте оливкову або іншу рослинну олію в заправку, так вона стане ніжніше і краще зіб'ється міксером.
- Лук-пориста - 50 грам
- Тунець консервований - 120 грам (у C / C)
- Огірок - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Каперсами - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Сіль - За смаком
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Оцет - За смаком
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Жовток - 1 штука
1. Огірок очистіть від шкірки і наріжте тонкими стиками, після чого відправте його в миску. Лук-порей також наріжте тонкою соломкою і змішайте з нарізаним огірком.
2. Яйце зваріть і розріжте на чотири частини. Додайте консервований тунець, перемішайте і додайте зелень за смаком: rukkolu, базилік і м'яту. Приготуйте заправку: жовток змішайте з гірчицею, сіллю і оцтом.
3. Додайте оливкову олію і добре збийте масу міксером. Заправка повинна біліть і збільшитися в обсязі. Подавайте салат з нарізаним яйцем, кунжутом, каперсами і заправкою. Смачного!