Салат з тунцем і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Салат з тунцем і яйцем - дуже простий у приготуванні салат на швидку руку. Простий рецепт салату з тунцем і яйцем - порятунок, коли потрібно приготувати швидкий і легкий обід, вечерю або перекус.
Опис приготування:
Я, будучи мешканкою столиці, живу в звичному міському режимі, і часу на приготування якихось складних страв у мене по буднях немає фізично. Коли приходжу з роботи, а чоловіка годувати не треба, обходжуся легким салатом на вечерю. І салат з тунцем і яйцем - один з моїх улюблених. Він трохи цікавіше і багатше у смакову плані, ніж звичайні овочеві салати, проте, як і овочеві салати, є легким і поживним. Буквально 10 хвилин старань - і вельми смачний (мені, у всякому разі, дуже подобається) вечеря готова. Сподіваюся, простий рецепт салату з тунцем і яйцем сподобається і вам. Хай щастить!
- Яйця - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Листя салату - - За смаком
- Тунець консервований - 300 грам
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
Яйця відварюємо круто.
Помідори нарізаємо тонкими кільцями, кожне кільце - на четвертини.
На шматочки приблизно того ж розміру, що і помідори, нарізаємо болгарський перець.
Листя салату моєму, додаємо в салатницю до помідорів і перцю.
Відварені яйця досить крупно нарізаємо, додаємо в салат.
Консервованого тунця розминаємо виделкою, додаємо в салат (без рідини).
Заправляємо оливковою олією і лимонним соком, якщо треба - солимо за смаком. Салат з тунцем і яйцем готовий!