Салат з сухариками і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з сухариками і морквою - чудовий легкий салатик з нескладним складом, який відмінно підійде, як на святковий стіл, так і на кожен день. Відмінне доповнення до пікніка на природі.
Я вже давно знала досить багато різних рецептів з використанням сухариків і часто саме такі салати виявлялися на моєму святковому столі, але про цей чудовий і простий рецепт салату з сухариками і морквою я дізналася порівняно недавно. Він відразу ж припав мені до смаку, так як був, по перше, дуже легкий, Ну і, звичайно ж, бо так був мій улюблений часник, через що смак виходить трохи гострий. І тепер я хочу з усім світом поділитися рецептом приготування салату з сухариками і морквою.
- Морква - 4 штуки
- Сухарики (зі смаком бекону) - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка свіжа - 40 грам
- Кріп свіжий - 30 грам
- Майонез - За смаком
Моркву чистимо і тремо на середній або крупній тертці.
Свіжу зелень ретельно промиваємо, нарізаємо і викладаємо до моркви.
Видавлюємо 2 зубчики часнику, можна дрібно нарізати.
Тепер додаємо сухарики.
Заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо. Салат готовий і ви можете приступати до дегустації.