Рецепт Салат з морквою і сухариками фото

Салат з морквою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Зелень, Морква, Шпинат, Фета, Сухарики
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Легкий, по-весняному барвистий, вітамінний і освіжаючий салат. Розповім рецепт, як приготувати салат з морквою і сухариками. Це відмінний рецепт напередодні святкування світлого Великодня.

Рецепти звичних салатів у всіх на устах, а ось знайти який-небудь оригінальний, але в той же час простий і легкий у приготуванні салат, дуже складно. Для заправки салату використовую саморобний соус "песто" . Сухарики теж готую самостійно, з оливковою олією і часником.

  • Рукола - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
  • Кедрові горіхи - 1/4 склянки
  • Оливкова олія - 1/2 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Французький хліб - 4 скибочки
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 2 штуки (червона)
  • Морква "бейбі" - 10 штук
  • Зелений горіх - 100 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Петрушка - 1 пучок
  • Фета - 230 грам
  • Червоний перець - 1 щіпка (пластівці)
салат з морквою і сухариками - фото крок 1
1. Зелений горошок мою, потім витираю насухо. Поділяю кожен стручок.
салат з морквою і сухариками - фото крок 2
2. Мою морква і "бейбі" морква, а також всю зелень. Звичайну морква нарізаю за допомогою овочерізки тонкими смужками.
салат з морквою і сухариками - фото крок 3
3. Для соусу: в блендер відправляю рукколу, базилік, обсмажені кедрові горішки, вливаю оливковое масло (залишаю 2 ложки для сухариків), пластівці червоного перцю, сіль, пармезан. Збиваю до утворення однорідної маси.
салат з морквою і сухариками - фото крок 4
4. Хліб рву руками на невеликі шматочки. У розігрітому до 170 градусів духовці запікаю сухарики (змащую їх оливковою олією і часником) протягом 15 хвилин. У миску кладу все овочі, сухарики, зелень, поливаю соусом і перемішую. Посипаю сиром "фета" и подаю к столу.

Схожі рецепти