Салат з солодкої кукурудзи
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний і смачний салат з солодкої кукурудзи ідеально підійде для легкої вечері або святкового столу. Свіжі овочі з пікантною заправкою можна подати як основне блюдо або гарнір до м'яса.
Салат з солодкої кукурудзи поєднує в собі безліч смаків. Він - яскравий, соковитий, свіжий. Такий салат обов'язково здивує вашої гостей.
- Кукурудза варена або консервована - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 0, 5 штуки
- Luk-salotų - 0, 5 штуки
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Крем - 50 грам
- Йогурт без добавок - 50 грам
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- М'який сир - 100 грам (по бажанню)
1. Рецепт приготування салату з солодкої кукурудзи починається з підготовки всіх необхідних інгредієнтів.
2. Дрібно нарізати цибулю і зелень.
3. Лук трохи посолити і дати постояти хвилин 20. Потім промити і просушити його.
4. Огірки порізати середніми кубиками.
5. У перцю видалити насіння, добре промити його і порізати кубиками.
6. Змішати йогурт і сметану, додати оливкове масло і ретельно розмішати до однорідної маси.
7. Додати дрібно рубаний або тертий часник. Ретельно перемішати.
8. Кукурудзу, огірок, цибуля, перець і зелень відправити в глибоку миску.
9. Додати заправку, скропити винним оцтом і ретельно перемішати.
Посолити і поперчити за смаком.
Посолити і поперчити за смаком.
10. Простий рецепт салату з солодкої кукурудзи стане більш оригінальним, якщо додати в нього м'який сир.
Перед подачею можна прикрасити зеленню.
Перед подачею можна прикрасити зеленню.