Салат з родзинками і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний салатик вийшов з простих продуктів. Курку можете використовувати як варену, так і запечену.
Для салату знадобиться відварне або запечене куряче м'ясо, може бути з бульйону, а також варені яйця. Капусту і зелень треба буде дрібно нарізати.
- Ізюм - 50 грам
- Капуста білокачанна молода - 200 грам
- Крем - 50 грам
- Куряче м'ясо запечене - 200 грам (або варене)
- Сіль, цукор, перець чорний мелений - За смаком
- Яйце відварне - 1 штука
Капусту білокачанну наріжте тонко і дрібно.
До капусти додайте сіль, цукор, чорний мелений перець. Пам'ятайте капусту зі спеціями руками. Капуста стане м'якше, пустить сік.
Запечене або варене куряче м'ясо нарізати дрібно.
Запечене або варене куряче м'ясо нарізати дрібно.
Ізюм промийте у воді. Якщо ваш родзинки занадто сухий, розмочити його в теплій воді. Злийте воду. Додайте родзинки в салат.
Заправте салат сметаною. За смаком відрегулюйте салат спеціями. Відваріть курячі яйця. На кожну порцію салату покладіть по 2 яєчні половинки. Прикрасьте зеленню і подайте до столу. У сам салат теж можна додати зелень.