Салат з редькою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Салати з редьки мають виражений специфічний гоструватий-гіркуватий смак і тому їх не часто готують. Але є маленький секрет, який дозволить"подружитися" з цим коренеплодом. Ділюся рецептом!
Опис приготування:
Секрет полягає в поєднанні інгредієнтів і тонкої нарізки. Саме селера підкреслює смак редьки, а тонка нарізка робить салат ніжнішим.
- Редька зеленая - 1 штука (маленька)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки (середні)
- Селера черешкова - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 30 мілілітрів
Підготуйте необхідні інгредієнти. Допомога фруктів і чиста.
Лук наріжте пір'ям. Розжарити масло і на середньому вогні обсмажте до готовності.
Очищену редьку наріжте за допомогою Овочечистка - слайсами.
У салатник викладіть редьку, обсмажену цибулю, тонко нарізаний селера. Додати сіль, додайте перець. Перемішайте.
Салат готовий. Смачного!