Салат з редьки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.
Приготуємо корисний салат з редьки. Салат дуже актуальне для осінньо-зимового періоду, бо редька добре зберігається. Салат приємний. Спробуйте.
Опис приготування:
В даному салаті можна ковбасу замінити на відварне або запечене м'ясо. М'ясо теж слід нарізати дрібно, щоб салат був приємніше на смак, однорідніший. Фішкою салату є спосіб нарізки редьки. Використовуйте тертку для моркви по корейськи. Така нарізка редьки робить її соковитою і сам салат цікавіше на вигляд.
- Редьки - 1-2 штук
- Варена ковбаса - 2 штуки (або сосиски)
- Зелень - За смаком (на ваш вибір)
- Яблуко - 1 штука (солодке)
- Рослинна олія - За смаком
1. Для приготування салату з редьки слід очистити редьку від шкірки.
2. Натріть редьку на тертці для корейської моркви.
3. Яблуко солодке потрібно вимити. Якщо шкурка у яблука жорстка, зніміть її.
4. Яблуко натріть на тертці.
5. Зелень подрібніть дрібненько.
6. У салатник з'єднуємо редьку, зелень, яблуко, дорізала ковбасу (або сосиски). Заправляємо салат олією. Додаємо спеції і сіль. Перемішуємо.
7. Розкладіть салат по порційних вазочках і подайте до столу. Салат дуже смачний. Трохи постоявши в холодильнику, яблуко пускає в салаті сік і салат стає дуже смачним.