Салат з печінкою і капустою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з печінкою і капустою виходить дуже смачним і корисним. Його можна приготувати в звичайний будній день, не витративши при цьому багато часу. А можна зробити його на святковий стіл.
Для приготування даного салату можете використовувати печінку курячу або будь-яку іншу. Капусту краще придбайте білокачанну, але, підійде і пекінська.
- Печінка куряча - 50 грам (відварна)
- Капуста білокачанна - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - 0, 5-1 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Печінка попередньо відваріть або обсмажте на сковороді. Наріжте її соломкою.
З білокачанної капусти зніміть верхні листки, іншу частину наріжте соломкою.
Викладіть нарізану печінку і капусту в миску.
Додайте сіль, чорний мелений перець, майонез.
Добре перемішайте салат.
Ось такий салат з печінкою і капустою вийшов! Смачного!