Рецепт Салат з курячою печінкою і пекінською капустою фото

Салат з курячою печінкою і пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Куряча печінка, Пекінська капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Досить ніжний, апетитний і приголомшливо смачний рецепт хочу запропонувати вам повторити в домашніх умовах. Сьогодні розповім, як приготувати салат з курячою печінкою і пекінською капустою. Хочете? :)

Сам процес досить простий і досить швидкий, так що для зайнятих господинь це буде те, що потрібно! Я раніше з печінки нічого толком і не готувала, а недавно почала пробувати різні варіанти начинок і салатів. Перед вами - один з улюблених.

Смачного!

  • Капуста пекінська - 1 штука
  • Печінка куряча - 400-450 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Помідор - 1-2 штук
  • Авокадо - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки (можна гострий)
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Коньяк - За смаком (по бажанню)
1
Насамперед поставте варитися круто яйця.
2
Печінка вимийте і висушіть як слід.
3
На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Викладіть печінку, обсмажте її до готовності. Посоліть і поперчіть за смаком.
4
Поки смажиться печінку, наріжте пекінську капусту, викладіть її в глибокий салатник.
5
Авокадо вимийте, обсушити і наріжте тонкими скибочками.
6
Точно так само наріжте помідори.
7
Коли яйця будуть готові, остудіть їх, очистіть і наріжте часточками на 4-6 частин кожне.
8
Залишилося тільки приготувати заправку. Для цього з'єднаєте в невеликій мисці майонез і томатний соус. Для пікантності можна додати трохи коньяку. Приправити сіллю і poperčite, якщо томатний соус у вас негострий. Перемішайте все як слід.
9
От і все, залишилося тільки викласти заправку в салатник, акуратно перемішати - і можна подавати блюдо до столу. До речі, салат можна подавати і порційно. Тоді краще не перемішувати, а просто полити заправкою всі інгредієнти.

Схожі рецепти