Салат з оливками і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат з розряду простих страв, які готуються з будь-яких інгредієнтів в холодильнику. Достатньо лише змішати всі продукти. Розповім про спосіб, як приготувати салат з оливками і квасолею.
Можна використовувати будь-яку консервовану квасолю, чорні або зелені оливки без кісточок. Салат можна зберігати в холодильнику перед подачею на стіл. Їжте його з гарніром з картоплі, з кашею або макаронами, а також їжте салатик з ароматними грінками з білого хліба.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 1, 5 чайних ложки
- Болгарський перець - 1 штука
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Огірок - 1 штука
- Оливки - 230 грам
- Квасоля - 400 грам
1. Змішайте в мисці всі спеції і оливкове масло.
2. Промийте і наріжте болгарський перець, додайте його в миску зі спеціями.
3. Поріжте оливки навпіл, змішайте оливки і квасоля і додайте в миску.
4. Почистіть і поріжте червоний лук, промийте і поріжте огірок, додайте цибулю і огірок в миску.
5. Змішайте всі інгредієнти і подавайте до столу.