Салат з нутом і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 30 хв.
Салат з нутом і ковбасою - дуже ситний і корисний Його можна робити як на свято, так і на кожен день, особливо влітку. Салат - строкатий, багатокомпонентний, добре виглядає і має незвичайний смак.
Опис приготування:
Салат з нутом і ковбасою гідний великого свята і великої компанії. Блюдо готується як мінімум на вісім чоловік. Салат з нутом і ковбасою - досить гострий, так як до складу входить консервований перець чилі, Червона цибуля, часник і оцет. Але оливкова олія все це дещо пом'якшує. Тому я вам раджу змішувати інгредієнти, покладаючись на свій смак! Успіхів і приємного апетиту!
- Гайка - 400 грам
- Червона цибуля - 1 штука
- Салямі - 200 грам
- Маринований чилі - 4 штуки (маленький)
- Черрі - 280 грам
- Салат - 1 штука
- Червоний салат радіккіо - 1 штука
- Орегано сушений - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Часник - 4 зубчики (заправка)
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (заправка)
- Червоний винний оцет - 1/4 Ст. Ложки (заправка)
- Оливкова олія - 1/3 склянки (заправка)
- Сіль, перець - За смаком
- Сир - 150 грам
Підготувати продукти.
Подрібніть часник, змішайте зі спеціями для заправки.
Приготуйтесь заправку.
Салямі наріжте тонкими смужками.
У мисці зберіть салямі, гайка, цибуля, сир, перець.
Помідори поріжте навпіл.
Салати подрібніть.
Додайте всі овочі в миску.
Заправте і розмішайте.