Салат з курячим філе і грибами
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл, та й на кожен день хочу запропонувати вам відмінний спосіб, як приготувати салат з курячим філе і грибами. Ніжний, апетитний і зовсім нескладний в процесі - це чудовий варіант!
Якщо вам до душі простенькі салатики, які не вимагають великої кількості інгредієнтів, то цей рецепт напевно вам сподобається. Уже стало класичним поєднання курочки і грибів тут доповнено відварною яйцем. Завдяки цьому виходить страва, яке буквально тане в роті. Подавати до столу салат можна також в тарталетках, наприклад, прикрасивши зеленню.
- Куряче філе - 450 грам
- Гриби - 350 грам
- Яйце - 5 штук
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль і перець - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Насамперед поставте варитися філе і яйця (круто).
2. Готову грудку остудіть і наріжте невеликими кубиками. Яйця очистіть, Мартенс відділи Желтков.
3. Паралельно можна зайнятися грибами. Вимийте їх, обсушити і наріжте тонкими скибочками. На сковороді розігрійте трохи олії, викладіть туди гриби.
4. Посоліть і поперчіть за смаком. Смажте на середньому вогні до готовності, помішуючи.
5. Остудіть трохи гриби, додайте тертий білок. Заправте майонезом за смаком і перемішайте акуратно.
6. Викладіть грибочки рівним шаром в тарілку для подачі.
7. Куряче філе з'єднайте з жовтком, попередньо розім'явши його виделкою.
8. Додайте сіль, перець і майонез. Перемішайте.
9. Викладіть курочку зверху, розподіливши її рівненько. Усе, салат готовий. Перед подачею можна прикрасити його подрібненою зеленню або жменею тертого сиру.
Смачного!
Смачного!