Салат «Олів'є» з курячим філе і гірчицею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Ковбасу в новорічному салаті можна замінити вареною або копченим м'ясом. Виходить ситний і дуже смачний салатик для святкового застілля. Гірчичний "MaheevA" дозволяє урізноманітнити смак страви.
Опис приготування:
До звичного нами"Олів'є" я додала гірчицю"Махеев'".Одержимо дуже смачно, обов'язково спробуйте!
- Картопля - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Горошок консервований - 3 Ст. Ложки
- Огірок солоний - 1 штука
- Куряче яйце - 2 штуки
- Куряче філе - 200 грам
- Цибуля зелена - 0, 25 пучка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка("Махеев' & Quot; )
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Відварну картоплю і солоний огірок порізати невеликими шматочками.
Відварену моркву і куряче м'ясо подрібнити кубиками. Додати в загальну масу, перемішати.
Яйце відварити, остудити і порізати кубиками. Додати яйце разом з горошком.
Насипати дрібно порізану зелену цибулю.
Насипати сіль, додати гірчицю і майонез"Махеев'" . Перемішати.
Викласти салат в салатник і подавати до новорічного столу. Смачного!