Салат з креветок і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами простим і дуже класним варіантом, як приготувати салат з креветок і авокадо. Апетитно, смачно, оригінально і досить швидко. Хіба можна мріяти про більш вдалому поєднанні?
Ця страва сміливо може претендувати на місце в меню хорошого ресторану, але при цьому його без зусиль зможе відтворити навіть новачок на кухні. Пікантна заправка з соком лайма чудово підкреслює смак авокадо і морепродуктів. Салатик чудово підійде для легкої вечері або святкового столу. Рекомендую на замітку!
- Червона цибулина - 1/2 штуки
- Вапно - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Креветки - 450 грам (варені)
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Гострий перець - За смаком (по бажанню)
- Петрушка - 1 Чайна ложка
1. Ось такий набір інгредієнтів вам потрібно. Креветки відварити до готовності в підсоленій воді, остудіть і очистіть.
2. У глибокій мисці з'єднайте сік лайм, подрібнену цибулю, оливкова олія, сіль і перець. Перемішайте і залиште на час.
3. Великі креветки наріжте. Подрібніть помідор і м'якоть авокадо. Для любителів гостренького можу запропонувати додати за смаком перець.
4. З'єднайте всі інгредієнти з заправкою, акуратно перемішайте - і все, салатик можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!