Салат з креветками і ікрою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Здивуйте своїх гостей оригінальним і дуже смачним салатом з креветками і ікрою. Цей салат яскравий і ошатний, тому легко прикрасить ваш святковий стіл!
Тут я докладно розповім, як приготувати салат з креветками і ікрою. Звичайно, такий салат часто готувати не будеш, але в свята себе і гостей побалувати можна. Поєднання креветок і червоної ікри робить його вишуканим і неймовірно смачним. Консервована кукурудза доповнює смак морепродуктів, надає їм легкий солодкуватий присмак. І завершує цей тандем малосольний огірок, надаючи салату особливу пікантність.
- Креветки - 350 грам
 - Ікра червона - 60 грам
 - Кукурудза консервована - 150 грам
 - Огірок малосольний - 1 штука
 - Майонез - 100 грам
 

Заздалегідь підготуйте всі необхідні продукти. Креветки відварити і очистіть.

Огірок промийте і поріжте дрібними кубиками.

Змішайте огірок, кукурудзу, ікру і креветки, заправте майонезом.

Викладіть салат в сервировочное кільце (у мене його функцію виконує обрізана пластикова пляшка) на плоску тарілку. Розрівняйте, злегка притисніть ложкою. Акуратно зніміть сервировочное кільце.

Прикрасьте салат з креветками залишками ікри, а потім сміливо подавайте його до столу під захоплені погляди гостей.