Рецепт Салат з капусти з яблуками фото

Салат з капусти з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Яблука , Білокачанна капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 хв.

Салат з капусти з яблуками - свіжий і корисний. Хороший і для тих, хто м'ясо любить, і тим, хто його не їсть. Дуже добре підходить при схудненні. Яблучка беріть кислі, капусту - будь-яку.

Опис приготування:

На основі свіжої капусти можна приготувати купу різних салатів. Мені дуже подобається салат з яблуками і капустою. При цьому, я його роблю як з білокачанної, так і з фіолетовою і пекінською капустою. Тому кожен раз він виходить новим. До того ж, я люблю експериментувати з сортами яблук і іншими експериментами. Можна в салат з капусти і яблук додати селера, болгарський перець, перець чилі, і т.Д.. Головне - не боятися експериментувати. Заправляти такий салат можна як рослинним маслом, так і майонезом.

Як приготувати салат з капусти з яблуками?

1. Капусту дрібно наріжте і відіжміть руками. Нехай пустить сік.

2. Яблуко, стебло селери промийте. Селера тонко наріжте. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими смужками.

3. Цибулину очистіть, наріжте тонкими півкільцями.

4. Петрушку промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати.

5. Всі нарізані інгредієнти змішайте в мисці.

6. Приготуйте заправку. Для цього в мисочці змішайте оцет, сіль, цукор і рослинне (краще - оливкова) олія. Заправте салат отриманою сумішшю і перемішайте.

Подавайте як гарнір до основних страв або як самостійну легку закуску.

Смачного!

  • Капуста - 500 грам (білокачанна, пекінська або фіолетова.)
  • Яблуко - 1 штука
  • Селера (стебло) - 1 штука (можна не використовувати.)
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок (можна замінити на 9-проц. Оцет.)
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Цибулина (фіолетова) - 1/4 штуки (можна не використовувати.)
  • Петрушка - - За смаком
На основі свіжої капусти можна приготувати купу різних салатів. Мені дуже подобається салат з яблуками і капустою. При цьому, я його роблю як з білокачанної, так і з фіолетовою і пекінською капустою. Тому кожен раз він виходить новим. До того ж, я люблю експериментувати з сортами яблук і іншими експериментами. Можна в салат з капусти і яблук додати селера, болгарський перець, перець чилі, і т.Д.. Головне - не боятися експериментувати. Заправляти такий салат можна як рослинним маслом, так і майонезом.

Як приготувати салат з капусти з яблуками?

1. Капусту дрібно наріжте і відіжміть руками. Нехай пустить сік.

2. Яблуко, стебло селери промийте. Селера тонко наріжте. Яблуко очистіть від шкірки і серцевини, наріжте тонкими смужками.

3. Цибулину очистіть, наріжте тонкими півкільцями.

4. Петрушку промийте, просушіть паперовим рушником і дрібно нарубати.

5. Всі нарізані інгредієнти змішайте в мисці.

6. Приготуйте заправку. Для цього в мисочці змішайте оцет, сіль, цукор і рослинне (краще - оливкова) олія. Заправте салат отриманою сумішшю і перемішайте.

Подавайте як гарнір до основних страв або як самостійну легку закуску.

Смачного!

Схожі рецепти