Салат з капусти з морквою і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти сироїдіння, Рецепти без шкоди
Прості і швидкі салати це завжди паличка-виручалочка, коли хочеш перекусити або розігріти апетит перед основними стравами. Подивіться, як приготувати салат з капусти з морквою і яблуками.
Знайомтеся з нескладної інструкцією і додавайте цей рецепт в свої списки легких і швидких страв. Справжня вітамінна суміш дасть всі необхідні і важливі мікроелементи. Такий салат цілком може стати самостійним перекусом або ж доповненням до теплих гарнірів, рибних і м'ясних страв.
Pitaytesy корисний і смачний!
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Яблуко кисле - 1 штука
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Петрушка - 0, 25 пучка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Оцет виноградний або яблучний - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Капусту помийте і тонко наріжте соломкою. Покладіть її в миску. Додати сіль, поперчіть і обомніте її руками для виділення соку. Залиште на 10 хвилин.
Морква почистіть, помийте і наріжте тонкою соломкою. Можна робити це ножем або спеціальними пристосуваннями. Чим тонше вийде соломка з моркви, тим краще.
Яблуко помийте, очищення kozhurи, приберіть серцевину, наріжте соломкою. Петрушку промийте, обсушити і подрібніть. Лук теж поріжте дрібно.
Полийте капусту оцтом і олією. Також додайте цукор. Тепер змішайте всі інгредієнти і пробуйте. Приємного вам апетиту!