Салат з фіолетовою капусти
(покроковий рецепт з фото)
Салати з фіолетовою капусти набагато корисніше, ніж з білокачанної, і більш барвисті. Приготуємо легкий, свіжий, корисний і дуже яскравий салат. А особливий смак салату додасть прекрасна заправка.
Якщо вам подобаються страви з капусти, ви точно знаєте про цей овоч все! У цьому рецепті я розповім, як приготувати відмінний салат з фіолетовою капусти, який не тільки відмінно підійде до звичайного обіду або вечері, але і на святковому столі буде зустрінутий з захватом. Готуємо легко, швидко і смачно!
- Фіолетова капуста - 1/2 штуки
- Помідори - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Оливки - 100 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1-2 зубчиків (за смаком)
- Сіль - 1 Чайна ложка (без гірки)
- Гірчиця суха - 1 Чайна ложка
Нашінкуем капусту якомога тонше і злегка пам'ятаємо. Лук очистимо і тонко наріжемо півкільцями або кубиками. Оливки наріжемо кільцями. Можна брати звичайні оливки без кісточки або оливки з коханою начинкою.
Викладемо підготовлені продукти в миску, додамо помідори, нарізані на часточки або шматочки поменше, в залежності від розміру помідорів.
Приготуємо інгредієнти для заправки: олія, оцет, сіль, гірчицю. Подрібнимо часник. Кмин треба розмолоти в кавомолці.
Ретельно розмішати всі інгредієнти. Заправка готова.
Поливаємо овочі заправкою перед подачею до столу, перемішуємо.
Смачного!