Салат з чорнобривцями і насінням
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Любителі смачної і корисної їжі, для вас є рецепт цікавого осіннього салату з пелюстками чорнобривців, насінням льону і насінням. Готується дуже просто, смак свіжий і приємний, спробуйте!
Смак пелюсток чорнобривців нейтральний, головне вибрати для салату свіжі квітки. Використовуємо і великі пелюстки, і дрібні - вони, які по центру. Не беріть квіти, які вже відцвітають, так як у них вже утворилися насіння і вони виймаються разом з пелюстками, а це насіння гострі, щільні і не підходять для салату. Насіння і лляні насіння надають насичений смак зеленим листям і пелюсток квітів. Поєднання вдале, спробуйте!
- Листя салату - 1 пучок
- Насіння соняшника - 1 Ст. Ложка
- Насіння льону - 1 Ст. Ложка
- Чорнобривці - 3-4 штук
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Листя салату промиваємо, поділяємо на частини і викладаємо на плоску тарілку.
Посипаємо листя салату насінням та насінням льону.
Виймаємо пелюстки чорнобривців з квітів і посипаємо ними салат.
Залишається скропити готовий салат бальзамічним оцтом і полити оливковою олією. Сіль додаємо до смаку.
Їжте на здоров'я!
Їжте на здоров'я!