Салат з буряком і свининою
(покроковий рецепт з фото)
Приємною несподіванкою для ваших гостей буде наявність в салаті на основі буряка відвареної свинини. Це м'ясне блюдо буде хорошим доповненням до святкового сімейного вечері. Дуже смачно!
Поповніть свою скарбничку рецептів м'ясних салатом на основі свинини і буряка. Пошарове формування продукту робить блюдо візуально привабливим. Збірка багатьох компонентів в єдине ціле надає незвичайний смак. Наявність м'яса робить її поживною і калорійним, здатним вгамувати навіть найсильніший голод. Може бути використано для святкового обіду і сімейної вечері.
- Свинина - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Огірки солені - 4 штуки
- Буряк - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Приготування салату почніть зі свинини. Покладіть її в каструлю з холодною водою. Додати сіль, відваріть до готовності. Вийміть свинину, охолодитися EE. Наріжте невеликими кубиками.
2. Поставте на вогонь буряк, підсолити воду, відваріть її до готовності. Воду злийте, дайте овочу час охолонути. Буряк очистіть від шкірки і потріть на тертці.
3. Відваріть картоплю до готовності. Охолодитися его.
4. Поріжте солоні огірки на невеликі брусочки. Очистіть від шкірки картопля, натріть його на тертці. Очистіть цибулю, поріжте його брусочками. Залийте водою з оцтом. Дайте відстоятися чверть години. Першим шаром на блюдо покладіть цибулю. Накрийте його м'ясом і майонезній сіточкою. Наступним шаром укладіть картопля, покрийте його малюнком майонезу.
5. Прикрийте огірками. Нанесіть майонезний малюнок. Останній шар буряка зафарбуйте майонезом, прикрасьте салат на свій розсуд. Блюдо готово, а ваша кулінарна скарбничка поповнилася ще одним рецептом, як приготувати салат з буряком і свининою.