Салат з буряка, чорносливу і волоського горіха
(покроковий рецепт з фото)
Буряк - досить дивний овоч. По перше, він солодкий, а по-друге, незвичайного кольору. З ним краще поєднуються горіхи і сухофрукти, і цьому є чимало підтверджень. Наведу відмінний приклад рецепта.
Ця страва багато з нас знають з дитинства, адже воно доступне і просте. Подавати його можна і в звичайний день, і на святковий стіл. Але для початку згадайте, як приготувати салат з буряка, чорносливу і волоського горіха. Пропоную головний інгредієнт не варити, а запікати, тоді смак вийде більш насиченим.
- Волоський горіх - 100 грам
- Чорнослив - 150 грам
- Буряк - 3-4 штук
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Буряк промийте та висушіть. Відріжте бадилля. Запікайте плоди в духовці до готовності, близько 40 хвилин.
Горіхи обсмажте на сухій сковороді, а потім подрібніть.
Чорнослив промийте і наріжте.
Буряк очистіть і натріть на великій тертці. З'єднайте її з чорносливом і горіхами.
Додайте до інгредієнтів майонез і сіль. Салат перемішайте. Смачного!