Салат з чорносливу з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хоча чорнослив - це сухофрукт, чомусь найчастіше його можна побачити не в десертах, а в ситних стравах. Це і зрозуміло, адже він дуже добре поєднується з птицею і деякими іншими видами м'яса.
У свій рецепт я описала для вас, як приготувати салат з чорносливу з куркою. З назви відразу зрозуміло, що блюдо дуже поживне і його точно не можна віднести до дієтичних. Гостям салат припав до смаку, тим більше, що він і готується досить швидко, беручи до уваги варіння картоплі, але це дуже просто.
- Куряча грудка - 500 грам (копчена)
- Чорнослив - 60 грам
- Огірок - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Картопля промийте та відваріть в воді до готовності. Потім остудіть і очистіть.
Чорнослив заздалегідь варто залити холодною водою, щоб він став м'яким. На це піде близько години. Потім його наріжте соломкою.
Остиглий картопля теж наріжте соломкою.
Яйця відварити круто. Потім остудіть їх, почистіть і наріжте.
Наріжте тонкою соломкою огірки.
Так само наріжте курку.
Всі інгредієнти перемішайте з майонезом і сіллю. Салат готовий! Смачного!