Салат з авокадо і апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Салат з авокадо і апельсинами я вперше спробувала в ресторані, і він так мені сподобався, що я стала готувати його постійно, але, звичайно ж, на свій лад. Дуже апетитний, свіжий і смачний салат.
Приготувати красивий і виглядає як ресторанний салат з авокадо з апельсинами в домашніх умовах абсолютно не складно. Багато що залежить від нарізки фруктів і овочів. Чим краще ріжуть ваші ножі, тим простіше приготувати і створити якусь красу на тарілці. Звичайно ж, потрібно ще включати свою уяву, коли прикрашаєте страву, розкладає все компоненти в тарілці.
Даний рецепт салату з авокадо з апельсинами розрахований на приготування всього однієї порції салату, тому якщо хочете приготувати більше, збільшуйте кількість компонентів.
- Апельсин - 1 штука
- Авокадо - 1/4 штуки
- Червоний болгарський перець - 1/4 штуки
- Помідори черрі - 6 штук
- Салат "романо" і "фризі" - - За смаком (можна використовувати айсберг і інші ..)
- Сіль, перець - - За смаком
- Сік лимона - - За смаком
- Сік апельсина - - За смаком
- Оливкова олія - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Нарізаємо салати довільними шматочками.
Складаємо їх в салатницю і додаємо тонкою соломкою нарізаний болгарський перець.
Апельсин розрізаємо навпіл. Одну частину залишаємо для заправки. Іншу половинку ріжемо на дольки, очищаємо від шкірки і досить крупно нарізаємо і кладемо в салатницю.
Авокадо промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою. Кладемо в салатницю.
Черрі нарізаємо навпіл.
Всі салати красиво укладаємо і поливаємо заправкою, яку готуємо з столової ложки оливкової олії, змішаної з соком половини апельсина і соком лимона (за смаком), а також з сіллю і перцем.
Смачного!