Салат «принц» з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Цей листковий і ситний салат обов'язково прикрасить ваш стіл. Його можна приготувати як для банкету або свята, так і просто на вечерю для всієї родини. Смак салату дуже оригінальний і вишуканий.
Хочете дізнатися, як приготувати салат "принц" з яловичиною, який люблять тисячі людей по всьому світу? Тоді цей рецепт для вас. Такий ошатний і смачний салат зможе стати прикрасою вашого столу в будь-якому випадку!
- Відварна яловичина - 500 грам
- Часник - 3 зубчики
- Ядра волоського горіха - 1 Склянка
- Солоні огірки - 6 штук
- Курячі яйця - 4 штуки
- Майонез - 200 грам
Яловичину відварити в підсоленій воді. Остудіть м'ясо і розберіть на волокна. Також ви можете просто нарізати яловичину соломкою або кубиками, на смак салату це ніяк не вплине.
Натріть на крупній тертці або наріжте солоні огірки, яйця і російський сир. До натертим огірочками додайте товчений часник, ретельно перемішайте огірки з часником.
Візьміть чашу для блендера, покладіть в неї ядра волоських горіхів. На мінімальній швидкості меліть горіхи десять секунд. Вони не повинні перетворитися в борошно, тому стежте, щоб горіхи були дрібними шматочками.
Зберіть салат. Для цього помістіть на тарілку кулінарне кільце і викладайте все інгредієнти шарами, перемазуючи їх майонезом. Зверху присипте салат подрібненими горішками і прикрасьте зеленню.