Салат «океан»
(покроковий рецепт з фото)
У світі існує безліч салатів з використанням риби. Найчастіше салати подібного типу готують з консерви або з оселедця, але про копченої скумбрії багато хто забув, а вона така смачна і так хороша!
Чим простіше продукти в салаті, тим він смачніший. Не варто забивати салат безліччю інгредієнтів. Досить одного ведучого і кілька додаткових, але смак салату повинен базуватися на одному продукті. В даному випадку - на рибі. Салат ще потрібно правильно подати. Це теж запорука успіху. Загалом, дивіться мій рецепт, як приготувати салат "океан" .
- Скумбрія копчена - 300 грам
- Огірок бочковий - 3 штуки
- Картопля відварна - 5 штук
- Зелень, Зелена цибуля - 1 пучок
- Майонез - За смаком
Солоні огірки необхідно витягти з розсолу. Зрізавши попки, нарізати огірки невеликими шматочками.
Картоплю відварити в мундирі. Дати картоплі охолонути (в шкірці). Після очистити і нарізати кубиками. Якщо картопля почати чистити гарячим, він при нарізанні буде ламатися і кришитися.
Копчену скумбрію очистити від шкірки. Видалити кістки і нарізати м'якоть кубиками. Добре очистіть рибу, щоб в готовому салаті не траплялися кістки.
Подрібніть зелену цибулю.
Дрібно наріжте петрушку.
У салатник з'єднайте рибу, картопля, огірки і зелень. Заправте салат майонезом. Ретельно перемішайте.
Салат сдабривать сіллю і перцем не потрібно. В овочах та рибі досить солі. Салат укладіть красиво на блюдо і подайте до столу. Смачного!