Салат «Обжорка»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Якщо набрид банальний олів'є на кожному святі, сміливо беріть на озброєння це рецепт. Салат «Обжорка» готується дуже просто і швидко - впорається будь-яка господиня.
Опис приготування:
Ситний і смачний салат. Поріжте і обсмажте окремо цибулю і моркву. Наріжте огірки і відварене м'ясо. Змішайте всі інгредієнти, заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте і залиште просочуватися на півгодини. Потім подайте на стіл. Смачного!
- М'ясо (яловичина або свинина) - 400 грам
- Морква - 2 штуки
- Огірки солені - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Зелень - За смаком
- Майонез - 5 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Очистіть і поріжте цибулю соломкою.
Також наріжте моркву.
І огірки, попередньо очистивши їх від шкірки.
Обсмажте окремо цибулю до прозорості і морква. Відправте їх в салатницю разом з огірками.
Відваріть і остудіть м'ясо. Наріжте його і додайте в салат. Заправте майонезом, додайте сіль і перець за смаком, перемішайте і залиште просочуватися на півгодини. Потім подайте на стіл.