Рецепт Салат «Обжорка» з м'ясом фото

Салат «Обжорка» з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 20 хв.

Любіть прості і цікаві рецепти? Побалуйте себе і своїх близьких, зробивши цей класний, яскравий і апетитний салатик. На кожен день - це саме те, що потрібно, але він цілком підійде і на свято.

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами простий ідеєю, як приготувати салат"Обжорка" з м'ясом і морквою. У рецепті використовується відварна яловичина, але при бажанні можна спробувати взяти і свинину, наприклад, або курочку. Щоб салатик був більш пікантним, можна додати часник. Просто і так смачно ... Обов'язково спробуйте!

  • Яловичина відварна - 500 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2-3 штук
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль, перець, майонез - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
салат & Quot; Обжорка
1. Ось такий невеликий, але дуже апетитний і корисний набір інгредієнтів вам потрібно.
салат & Quot; Обжорка
2. Подрібніть цибулю, відправте його на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Поки він обсмажується, наріжте дрібно м'ясо. Викладіть яловичину до цибулі, обсмажте разом кілька хвилин. Посоліть і поперчіть за смаком.
салат & Quot; Обжорка
3. Моркву очистіть і натріть на тертці. Туди ж додайте пропущений через прес часник.
салат & Quot; Обжорка
4. Викладіть м'ясо з цибулею, заправте майонезом і за бажанням додайте зелень. От і все, Салат "Обжорка" з м'ясом можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти