Салат «Намиста на снігу»
(покроковий рецепт з фото)
Гарний, смачний і ситний листковий салат, який відмінно впишеться на зиязикай святковий стіл! Гості обов'язково його помітять серед інших страв, оцінять оригінальну подачу і назва.
Під "намистом на снігу" у нас приховано варене м'ясо, тому салат цілком може замінити вечерю. Коли розпочнете до процесу прикраси, обов'язково залучіть своїх дітей! Вони допоможуть з великим задоволенням! Як приготувати салат "намиста на снігу" розповім докладно в покроковому рецепті.
- М'ясо відварне - 250 грам (свинина або яловичина)
- Огірки мариновані - 2-3 штук
- Морква - 1 штука (варена)
- Куряче яйце - 3 штуки (варені)
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком
- Гранат - 1 штука (для прикраси)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо заздалегідь відварити в підсоленій воді до готовності, остудіть. Яйця і моркву теж відваріть заздалегідь.
Першим шаром салату викладіть варене м'ясо, нарізане невеликими шматочками.
Другий шар - нарізані кубиком мариновані огірки і майонез.
Третій шар - морква, натерта на крупній тертці і майонез.
Яйця розділіть на білки і жовтки. Жовтки розімніть виделкою і змішайте з дрібно натертим сиром. Викладіть чотирьом шаром салату і змастіть майонезом.
Останній шар - натерті на крупній тертці яєчні білки.
Прикрасьте салат зернами граната, дайте настоятися годину або більше і подавайте до столу.
Смачного!