Салат на Новий рік «мадемуазель»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.
Скоро свята, так що раджу вам подивитися, як приготувати салат на Новий рік"Мадемуазель" - ситний і смачний. Поєднання обсмаженої курячої грудки, печериць і ананасів зведе з розуму всіх!
Опис приготування:
Цей салат - неймовірно простий у приготуванні, адже достатньо лише злегка обсмажити курячу грудку і печериці, після чого викласти їх шарами з іншими інгредієнтами. Такий салат можна подавати упереміш, а можна використовувати бортики рознімної форми і викладати окремо кожен шар - вийде не тільки смачно, але і красиво. Прикрасити салат раджу тонкими смужками з огірків (їх можна нарізати за допомогою Овочечистка) і свіжою зеленню.
- Куряча грудка - 400 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Гриби - 400 грам
- Майонез - 300 грам
- Огірок свіжий - 2 штуки
- Ананас (банку) - 1 штука
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
1. Курячі грудки обсмажте до золотистого кольору зі спеціями. Злегка остудіть і наріжте кубиками. Змішайте з майонезом. Бортики рознімної форми встановіть на блюдо і викладіть перший шар - грудку.
2. Огірки наріжте соломкою або кубиками, змішайте з майонезом і викладіть другим шаром. Твердий сир натріть на крупній тертці, змішайте з майонезом і викладіть третім шаром.
3. Потім викладіть обсмажені печериці, змішані з майонезом, і ананаси з майонезом. Дайте салату трохи настоятися в холодильнику. Прикрасьте смужками з огірка, зеленою цибулею і петрушкою. Смачного!