Рецепт Салат «мишка» фото

Салат «мишка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Сир
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Прикрасить святковий стіл і здивує своїм виглядом не тільки маленьких, але і дорослих гостей, цей дивно оригінальний і до того ж дуже смачний салат "мишка" в домашніх умовах.

1. Для початку необхідно вимити філе і відправити його в каструлю з водою. Зварити до готовності.

2. Тим часом очистити цибулину і нарізати її дрібними кубиками.

3. Розігріти рослинне масло на сковороді і відправити туди цибулю.

4. Гриби вимити, обсушити і нарізати кубиками. Викласти до обсмаженої цибулі. Смажити на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.

5. Готове філе остудити і нарізати.

6. Морква по-корейськи нарізати навпіл, якщо вона занадто довга. В рецепт приготування салату "мишка" можна також використовувати огірок, який додасть особливу свіжість страви.

7. У салатник з'єднати філе, морква і смажені гриби.

8. Заправити майонезом до смаку. Викласти на тарілку для подачі.

9. Сир натерти на тертці і присипати салат зверху.

10. Тепер можна зайнятися прикрасою. За допомогою оливок можна зробити очки і носик. Ротом стане морква по-корейськи, а вусами - свіжа зелень. Прикрасити салат "мишка" в домашніх умовах можна шматочками ковбаси копченої або шинки.

Доповнити салат можна свіжою зеленню і подавати до столу.

  • Куряче філе - 250 грам
  • Гриби - 250 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир - 250 грам
  • Маслини - 3-4 штук
  • Шинка або ковбаса варена - 1-2 скибочок
  • Свіжа зелень - 1 пучок
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити філе і відправити його в каструлю з водою. Зварити до готовності.

2. Тим часом очистити цибулину і нарізати її дрібними кубиками.

3. Розігріти рослинне масло на сковороді і відправити туди цибулю.

4. Гриби вимити, обсушити і нарізати кубиками. Викласти до обсмаженої цибулі. Смажити на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.

5. Готове філе остудити і нарізати.

6. Морква по-корейськи нарізати навпіл, якщо вона занадто довга. В рецепт приготування салату "мишка" можна також використовувати огірок, який додасть особливу свіжість страви.

7. У салатник з'єднати філе, морква і смажені гриби.

8. Заправити майонезом до смаку. Викласти на тарілку для подачі.

9. Сир натерти на тертці і присипати салат зверху.

10. Тепер можна зайнятися прикрасою. За допомогою оливок можна зробити очки і носик. Ротом стане морква по-корейськи, а вусами - свіжа зелень. Прикрасити салат "мишка" в домашніх умовах можна шматочками ковбаси копченої або шинки.

Доповнити салат можна свіжою зеленню і подавати до столу.

Схожі рецепти