Салат «мишка»
(покроковий рецепт з фото)
Прикрасить святковий стіл і здивує своїм виглядом не тільки маленьких, але і дорослих гостей, цей дивно оригінальний і до того ж дуже смачний салат "мишка" в домашніх умовах.
1. Для початку необхідно вимити філе і відправити його в каструлю з водою. Зварити до готовності.
2. Тим часом очистити цибулину і нарізати її дрібними кубиками.
3. Розігріти рослинне масло на сковороді і відправити туди цибулю.
4. Гриби вимити, обсушити і нарізати кубиками. Викласти до обсмаженої цибулі. Смажити на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.
5. Готове філе остудити і нарізати.
6. Морква по-корейськи нарізати навпіл, якщо вона занадто довга. В рецепт приготування салату "мишка" можна також використовувати огірок, який додасть особливу свіжість страви.
7. У салатник з'єднати філе, морква і смажені гриби.
8. Заправити майонезом до смаку. Викласти на тарілку для подачі.
9. Сир натерти на тертці і присипати салат зверху.
10. Тепер можна зайнятися прикрасою. За допомогою оливок можна зробити очки і носик. Ротом стане морква по-корейськи, а вусами - свіжа зелень. Прикрасити салат "мишка" в домашніх умовах можна шматочками ковбаси копченої або шинки.
Доповнити салат можна свіжою зеленню і подавати до столу.
- Куряче філе - 250 грам
- Гриби - 250 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Цибулина - 1 штука
- Сир - 250 грам
- Маслини - 3-4 штук
- Шинка або ковбаса варена - 1-2 скибочок
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Майонез - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
2. Тим часом очистити цибулину і нарізати її дрібними кубиками.
3. Розігріти рослинне масло на сковороді і відправити туди цибулю.
4. Гриби вимити, обсушити і нарізати кубиками. Викласти до обсмаженої цибулі. Смажити на середньому вогні, посолити і поперчити за смаком.
5. Готове філе остудити і нарізати.
6. Морква по-корейськи нарізати навпіл, якщо вона занадто довга. В рецепт приготування салату "мишка" можна також використовувати огірок, який додасть особливу свіжість страви.
7. У салатник з'єднати філе, морква і смажені гриби.
8. Заправити майонезом до смаку. Викласти на тарілку для подачі.
9. Сир натерти на тертці і присипати салат зверху.
10. Тепер можна зайнятися прикрасою. За допомогою оливок можна зробити очки і носик. Ротом стане морква по-корейськи, а вусами - свіжа зелень. Прикрасити салат "мишка" в домашніх умовах можна шматочками ковбаси копченої або шинки.
Доповнити салат можна свіжою зеленню і подавати до столу.